новини

Гаражна врата с тихо задвижване, благодарение на използването на тефлонови втулки за ролки

Увеличен комфорт, благодарение на тихото задвижване на гаражната врата. МСА въведе този аксесоар за секционните гаражни врати Optima и Vogue: втулката за остта на ролката е изработена от тефлон, за да се намали шума на врата при задвижването й.

Тихо задвижване

Гаржните врати Optima MCA и Vogue MCA вече разполагат в стандартната си окомплектовка с втулка за ролки, изработена от тефлон, с цел да се намали шума при задвижването на вратата. Останалите врати МСА могат също да бъдат изпълнени, по избор, с такива тефлонови ролки за тихо и елегатно задвижване. По този начин се премахва силния шум, причинен от затварянето или от отварянето на вратата: триенето на две части от стомана, при обикновените врати, води до по-високо ниво на шум.

Система против излизането от релсата

Плъзгащата система на гаражните врати МСА включва: стабилни релси, регулируеми ролки и спирачки за ролки. Системата е изработена така, че вратата никога да не излезе от релсата. По този начин вратата върви само по трасето си. Всичко това е направено за сигурността на използващите вратата.

Натисни тук за да влезеш в онлайн калкулатора за гаражни врати МСА.